Skolångest

Jag har sååå mycket skolångest. Denna veckan börjar skolan, alla rutiner, tider att passa, läxor, prov, inlämningar, ny skola, ny klass, nya lärare, nya ämnen. HJÄLP. Egentligen är jag inte ett dugg nervös, jag har bara ångest. Jättemycket ångest. Tack för mig.

Galen helg

Sista helgen på lovet var king. Galet.

The vampire diaries

Jag är helt beroende

Vart jag än går

Mysig låt. Blir så jävla glad av den.

What a mess

Hej! Igår hade jag en bra dag med Lina Johannes och Johan. Tog en tripp till Kristianstad, åt lite kinamat, kollade i lite affärer sedan drog vi till sandviken och stekte lite, awesome. På kvällen kollade vi på en kass film. Bra dag ändå. Idag har jag lite att göra, mitt rum är i en jävla röra. Så städning står på schemat, KUL! 

2012-08-11

Heeej! Jag är grymt slut. Sov hos Lina med Ottilia i natt, mys vare. Har varit och kollat på syrrans match som de vann med 5-0 så det var ju bra. Få se lite vad som händer ikväll, blir väl med Ottilia och Lina igen skulle jag väl tro. Annars få de bli en hemmakväll, de va ju ett tag sen sist haha. Är aldrig hemma om kvällarna längre känns det som.. Fast så är de väl när man blir äldre haha.

Grön

Nytt

Take me back


Silver

Från Ylvas 298 kr

Stan med vänner ♥

Var inne i stan en runda men lina emma och felicia, mys. Saknat dom så mycket. Köpte örhängen, jeans och en ny piercing. Även en ljusstake som ni kan få se imorgon. Ikväll få jag se vad som händer, är sugen på att gå en låång runda iallafall.

Lax

Kvällsmål hemma. Satt som en smäck.

2012-08-07

Godmorgon! ♥ Ligger i sängen, halvfärdig med pyjamas typ. Ska in till stan och äta lunch med fina vänner om en stund. Sedan blir det lite städning här hemma och ikväll hade jag tänkt att springa en runda. 

Just some pictures.

Lata dagar vid havet, middagar på resturanger. Fyfan vad vi hade de bra..

Jag älskar dig!

Hoppas du haft en underbar dag pappa, du är värd det som fan! Grattis på födelsedagen ♥

Pula

Tog en dagsutflykt till pula, besökte colosseumet, badade och hade det mys!

Mitt hem, mitt paradis.

Ni kan ju ser hur fantastiskt underbart jag har haft det! God mat och lata dagar vid havet.

Some pics


2012-08-03

Lyxade till det med lite scones i morse. En rundas löpning efter det. Haha gick som de gick.. Jag vet iallafall att jag aldrig ska ha ett träningsuppehåll på 5 veckor i allafall. Har bara tagit de lugnt de senaste veckorna med onyttigheter, fester och annat som tär på hälsan. Men nu är de dags att komma i form igen.

Båttripp

Tog en båttripp till Rovinj (en av mina absoluta favoritstäder i kroatien) stannade även i Umag som också är väldigt fint. Detta var den varmaste dagen på hela resan, helt slut var man sen.

Summerparadise

Farmor och farfar kom och hälsade på oss i 1 vecka, det var riktigt mys! Firade mammas och pappas bröllopsdag då dom varit gifta i 15 år! ♥

Kroatien, Porec

Alla bilder är från samma kväll. Gick runt lite i porec, åt på en resutrang som brukade vara vår favorit, men denna gången var de inte så trevliga, dessutom var de superstressade heela tiden, tråkigt.

RSS 2.0