Du lever bara en gång och den gången är nu


You never miss a good thing til it's gone. I want it all, now I want it all back

Det är lätt att vara efterklok. Det vet jag nu.

Lite presenter


Femtio nyanser

Klart att jag ska vara som alla andra och läsa dessa..

2013.01.18

Hejsan! Lugn skolvecka denna veckan, skönt med lite mjukstart. Vi har även fått nytt schema och jag tycker att det är ganska bra faktiskt. Ikväll ska vi fira min goa kusin som fyller 15 på söndag. Sen får jag se vad som händer i helgen. Puss!

Kvällsunderhållning


Megan Fox


2013.01.13

Hej mina vänner! Har varit upptagen denna helgen med plugg och firande av min födelsedag.
Fick massa fina presenter oså, men den bäta är lätt biljetten till Håkan. Blir helt varm inombords när jag tänker på det. Sjukt kul ska det bli iallafall. Ska visa er lite av det som jag har fått sedan, är hel nöjd. Sköt om er! 
 

Text


Kan jag dö lycklig nu? JA

Idag är det min födelsedag och jag har firat den med thaibuffé med lina och Ottilia sedan var jag ute och åt med familjen. Super mysigt! Imorgon blir det trerätters med mina tjejkompisar! Fick dessutom världen bästa present, ska nämligen gå på håkan hellströms konsert i Göteborg! Så lycklig nu. Puss


2013-01-10

Hejsan! Ja nu är det väldigt mycket på gång denna veckan. Födelsedag imorgon, samt begravning. Ska bjuda mina vänner på trerätters här hemma på lördag sen har jag kalas på söndag. Plus att jag har en uppsats att skriva. Men jag tror jag har läget under kontroll.
Puss


För jag tror när vi går genom tiden


Gott Nytt år.

Tumblr_mfta5diwqp1rxlduwo1_500_large

RSS 2.0