Fika med finisar

Hej! Igår kväll blev det lite vin och häng med mina vänner hos Ottilia, trevlig kväll! 
Ottilia och Emma var här en stund nu på förmiddagen, drack kaffe, fikade i solen och snackade skit. Gud så bra man har det egentligen. 

God frukost

 

Rött och svart


2012-03-30

Hejsan! Trevligt födelsedagsfirande för mamma igår! Det bjöds på tacopaj och äppelpaj till efterrätt. Somnade dock tidigt igår, vid 10 typ, men de va skönt. Idag har jag och familjen varit på det nya IKEA och köpt lite små saker. Ska visa er sen. Ikväll får vi se vad som händer. Verkar som det blir lugnt iallafall.

I påsktider

Påskharen kom visst med ett ägg med lite godsaker i. Glad påsk på er! 

2013-03-29

 
Grattis på 41 års-dagen, jag älskar dig! ♥ 

960111 & 980527

Detta armbandet gav jag till mamma. Fick ingen vidare bra bild med "960111 & 980527" som då är mitt och Hannas födelsedatum, Pappa har också fått ett liknade med samma text och även min syster har fått ett av mig med texten "min älskade syster" Älskar de armbandet, så enkla men så fina med personlig touch oså. Jag hade med velat ha ett som min syster faktiskt. Få beställa det tror jag allt.

Födelsedagsfrukost till mamma

Godmorgon! LOOOOV. Kan inte förklara med ord hur skönt jag tycker det är med en veckas ledighet. Dessutom är det påsk. Det finns någonting med påsken som jag verkligen gillar. men jag kan inte sätta fingret riktigt på vad det är.. Kanske är alla glada färger på kycklingar oså haha, jag vet faktiskt inte. Trots min ledighet gick jag upp vid 6 och gjorde pannkakor och lite sådant till mamma för att hon fyller år idag. Grattis! ♥ Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe. Idag blir det nog en pw i det kalla vädret och i kväll ska vi ha födelsedagsfirande för mamma.

Torsdagsmys med Emma

Hej kompisar! Vad har ni för er? Jag sitter i soffan och börjar bli lite småtrött samtidgt som jag kollar på "the bible". Idag har Emma och jag umgåts hela dagen, lagat mat och druckit kaffe. Plankstek och en nyttig brownie fick det bli. Det var hur gott som helst! Håll utkik efter recepret på brownien! Den kommer snart. Puss

Raw delight

Beställde en ny receptbok för några dagar sedan och nu har den kommit. Ska bli fint att testa alla nyttiga godsaker i den i stället för att kränga i sig en hederlig kladdis eller dylikt.

En bit mat

Hejsan! Läget? Med mig är det sådär.. Sprängande huvudvärk och är sjukt trött. Men det blir nog bättre efter att jag har sprungit en stund oså tror jag. Endast 1 dag kvar i skolan, sen är de lov som gäller. Gött!
Kokte 2 ägg, stekte lite räkor och champinjoner i lite krydda och olja. Fint äre. Nu: Träningsdags.

Fitspiration


Ny hårfärg

Kom precis hem från IKON där jag färgade mitt hår. Är riktigt nöjd. Bilden gör dock inte riktig rättvisa i jämförelse med hur de ser ut i verkligheten. I solsken kommer det fram lite röda nyanser oså. Fett fränt. Men mina toppar är risiga som fan så måste be farmor lilla klippa en bit.

Återhämtning: Proteinfluff

1 halv burk lättkesella
1 skopa proteinpulver
Knappt 1 dl lättmjölk
Jag toppade med müsli från risenta.

Bodylicious


Stolt tjej efter 1 mils löpning


Våffeldagen

Hej mina vänner! Idag är det våffeldagen så jag gjorde lite våfflor till familjen.Snart blir det träning och ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa lite, lära mig lite spanska glosor.Skönt att denna måndagen snart är slut iallfall.
Våfflor
2 dl lättmjölk
2 dl minrealvatten
2 st ägg
4 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
3 msk flytande magarin
Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. Grädda laggarna utan extra fett. 
Servera med smälta hallon och kesella.


Nytt från fitnessguru

Nytt proteinpulvver med smak av choklad och hasselnöt samt fatburners och en shaker. Pepp!

Middag


Söndagsmys

Underbara söndag. Söndagar kan vara den bästa dagen på hela veckan för då kan man bara ta det lugn, ligga i soffan och kolla pluras kök. Eller så brukar mina söndagar se ut iallafall med långa sovmorgonar oså.
Ska försöka träna lite sen, har ont som fan i halsen men de hindrar inte mig idag. Puss

Pannkaksfrukosten

Åt ju världens godaste frukost igår som jag skrev.
Så tänkte dela av mig av receptet på pannkakor och chokladkvargen. 
Pannkakor
1/2 dl grahamsmjöl
1/2 dl naturell yoghurt
2 msk mjölk
3 äggvitor
Smaksätt med kanel, canderal cankao (som jag gjorde), eller något annat ni tycker om.
Blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Stek i lite smör.
Chokladkvarg
1 dl lättkvarg
1 msk canderel cankao
Blanda ihop de två grejerna. Häll i mer chockladpulver efter tycke och smak.
 

Precis avnjutit en god middag

Precis käkat lite maud och ska snart göra mig i gjordning och sen får vi se vad som händer ikväll.

2013-03-23

Hejsan! Idag är jag helt jävla slut. Hade en rolig tjejfest hos Melander igår och det var verkligen riktigt kul. Skönt med bara tjejer oså faktiskt. Ingen aning om när jag kom hem i natt var för upptagen med att hinna somna så jag kunde sova ett par timmar iallafall, har nämligen jobbat från halv nio tills nu. Är helt slut nu.
Har inga planer för kvällen så vi får se vad som händer.

Otroligt bra fredag

 
 
 
 

Victoria's secret

Body mist och läppglans från Victoria's secret

Det kommer bli en bra kväll

Hej mina vänner! Idag har jag haft en riktigt bra dag. Lugn och skön.
Sovmorgon och jättegod frukost. 
Fika men vännerna efter skolan sen solade jag lite. Snart ska jag och min familj käka lite och sedan blir det tjej fest hos en av mina fina. Hoppas ni får en kul fredagskväll! Puss ♥

Hälsosam fredagsfrukost

Recept kommer!

Bästa drycken efter en slitsam och jobbig dag

Hej mina vänner! Lång och en allmänt jobbig dag för både hjärta och hjärna. Så nu har jag duckit någon kopp kaffe och den goda aloevera drycken för att bli lite piggare. Vill bli av med huvudvärken så jag kan springa lite senare med. Men snart kommer Emma hit på en kaffe. Mys ♥

Nothing tastes as good as being fit feels


Vårigt nagellack

69 :- från IsaDora

2013-03-20

Hej alla glada. Idag är jag riktigt trött och hängig. Kort skoldag men den kändes lång som fan ändå. Tog en kycklingsallad med krämig pasta på esters med några vänner efter skolan.
Hade även linsträning och valde ut några glasögon jag ska välja mellan. Beställde också en färgningstid på nya IKON i stan. Får hoppas jag blir mer nöjd efter besöket där. Blir en mörkare nyans iallafal.

Min nyttiga frukost

1 dl hallon
2 dl kvarg
1 dl risenta müsli (GI-smart)
Efter tycke och smak Fun light stevia och Canderel cankao
Fördela kvargen. Blanda 1 dl kvarg med funlight efter tycke och smak samt 1 dl med canderel cankao efter tycke och smak. Ta fram ett glas och lägg i hallonen och müslin precis i vilken ordning du vill. 
 

Man måste dö några gånger

man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva
- håkan hellström


There's nothing wrong with you

Tumblr_mjwtujftnq1qk3oj3o1_500_large
 
 

Kroppens lampa är ögat


More than friends

Somrig låt som man blir pepp av. Gött mos, sånt behövs i det trista vädret.

Kvällssmoothie

1,5 dl naturell yoghurt
2 dl hallon
1 dl mango
0,5 skopa whey proteinpulver (vaniljsmak)

Ny vecka med nya möjligheter

Hejsan! Har ni haft en bra dag? Trots kylan har jag varit pigg och glad, riktigt härligt. Nu är det ny vecka med nya möjligheter som gäller. Är peppad för en ny träningsvecka och har hittat min motivation igen. Hälsosam kost och träning mår jag bra av. Idag var det 40 min löpning och några rumpövningar som gällde. Puss

Det gör mig så stark

Kolla vad fint de blev på mitt rum nu ♥

Middag hos farmor och farfar

Hejsan! Har ni haft en bra dag? Jag har iallafall haft en helt okej söndag men lite plugg, go musik och sedan middag hos farmor och farfar. Hann även att gå en runda med världens finaste vän. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig i sängen. Imorgon är det måndag och då tar vi nya tag.

Strong is the new skinny

Nya löparskor "wmns nike zoom structure+ 16" 
1499 :- 

Nytt


2013-03-16

Hej på er! Idag har jag haft en riktigt härlig dag. Först brunch på brasseriet med familjen och efter det kollade vi i lite affärer oså, sedan red jag en runda med min kusin. Mysigt men kallt så in i helvete. För övrigt går Håkans nysläppta singel på repeat här hemma vilket inte gör dagen sämre.

Gråter för du är så fin

 

Det kommer aldrig va över för mig

Tänkte börja skriva här igen, saknar att dela med mig av oviktiga och ointressanta saker som ni egentligen inte har att göra med och som ni säkert tycker är skit tråkigt att läsa om.
Har förövrigt blivit någurlunda mörkhårig och trivs med det. Snart blir de ännu lite mörkare. 
Ikväll blir det mys med min älskade familj och imorgon ska jag in till staden en runda med dom. Puss

Jag kommer älska dig när jorden gått under

Helt mållös är jag. Finaste finaste håkan, du är helt fantastisk.
 

RSS 2.0