Frukost

Godmorgon! Har precis käkat frukost med min syster, blev helt vanliga pannkakor med färska jordgubbar och scones. Får se vad som händer idag, vill bara att de ska bli bättre väder så man kan vara ute utan att frysa ihjäl. Kram.

Fina sommardag

 

Midsommarafton

Hej fina! Hade en trevlig midsommarafton, trevligt folk och go stämning. 
Grillade först hos lina, sen cyklade vi in till stan och hade de gött. De va en som fyllde 18 så det blev lyckat för henne tror jag, hon såg glad ut iaf, så de är ju huvudsaken. Kom hem runt halv 4 och somnade ganska direkt. Idag blir det bara mys med familjen, grilla och äta jordgubbar oså! Puss ♥
 

Fin sommardag


Stockholm

 

Göteborg: Shopping, liseberg & fina håkan

 
 
Hej! Känns som att det var länge sedan jag skrev någonting här. Men nu har jag fått sommarlov och allt är lungt och skönt. För lite mer än en vecka sedan var jag i finaste göteborg, såg håkan, shoppade och åkte massa karuseller på liseberg med min familj. Konserten var bäst och jag blev så lycklig. Har även varit i Stockholm med SA-klasserna. Boendet sög, men allt annat var ok. 

Fika med mamma och syster


Göteborg!

Godmorgon! Ska snart köra till Gbg, härligt. Blir shopping, mys och Håkan. Kan inte bli bättre. Ska ha en mysig helg med min familj.
Igår firade vi Alicia med god mat i det fina vädret. Snart sommarlov, håll ut.


RSS 2.0