Mitt 2013 del 2

Flydde sverige tillsammans med min familj och första stoppet blev i tjeckien, prag i några dagar Underbar stad med massor av sevärdheter och shopping. Vidare till vårt smultronställe i Kroatien där vi stannade i ca 3 och en halv vecka. Fantastiskt härlig tid med familjen.
Kom hem, såg gyllene tider i ronneby med några av mina vänner, magiskt och nostalgiskt. Tog en tripp till kristianstad med Emma och Felicia där vi bl.a fick se Oskar Linnros, Johnossi och Alina Devecerski.
Firade min underbara farmos 70 årsdag med ett stort släktkalas, alltid lika trevligt.
Festat med mina fina vänner och såg Håkan ännu en gång, jag får helt enkelt inte nog av den människan.
Julafton, årets mysigaste dag, tillbringade jag tillsammans med nära och kära. Hade det jättebra!
 

Snart myndig

Nu är det inte länge tills jag fyller 18 så jag slängde ihop ett collage av det jag har önskat mig. 
Är helt kär i klockan, så ska nog köpa den för pengarna jag får i födelsedagspresent. Alltså tänk att jag fyller 18 år.. Tycker både det är skrämmande men ändå lite kul. Det jag längtar mest till är körkortet, vill bara ha det nu, nu, NU.
 

Mitt 2013 del 1

Nu lider 2013 mot sitt slut och jag tänkte bjuda på några bilder (i två delar) som sumerar mitt år. 
Del 1.
Jag fyllde 17 och fick världens bästa present av familjen, en biljett till håkan hellström på slottskogsvallen i Göteborg i Juni. Bytte hårfärg och började träna på allvar ett tag.
Altanhänget med mina vänner började tidigt i år. Såg Justin Bieber i stockholm tillsammans med min syster. Firade valborg med bästa tjejerna samt firade min syster 15 års dag.
Mysiga dagar med nära och kära, premiärkäk på rökeriet, Hannas konfirmation som blev väldigt lyckat då alla satt ute på filtar och drack vin tills solen gick ner. 
Hade det mys och firade alicias födelsedag på en filt med hämtmat på strandpromenaden. Såg Håkan live för tredje gången, denna gången i göteborg vilket var väldigt speciellt. Hade även en trevlig midsommar tillsammans med fina vänner. Tältade i åhus och hade det allmänt bra, dansade på en balkong vid stranden och träffade trevliga människor.
Åkte till stockholm med SA klasserna, strosade runt med några av mina närmsta vänner och hade det jättefint ett par dagar. Sedan kom östersjö, behöver inte säga så mycket mer än att tordagen ägde.

Colour Elixir Lipstick: Ruby Tuesday

 

Mellandagsrea

 
Hittade en fin tröja med flotta axlar samt ett par örhängen från bikbok, örhängerna hade jag tänkt använda på nyårsafton.
 

Fredagen den 27 December

 
 
Hej! Nu har jag precis käkat lite fredagsmat och det var jag som stod för maten. Bjöd familjen på trerätters så nu är jag äckligt jävla mätt. Ska cykla bort till emma nu. Ha en bra kväll!
 

London 2014

I tisdags var det ju Julafton, hoppas ni hade en lika mysig och bra dag som jag hade. På julaftons morgon öppnade jag och min lillasyster den första julklappen som bestod av en text som sa att vi ska till London. Förmodligen blir det på våren, vilket är jättehärligt. Tack mamma & pappa 

Tillbaka för att stanna

Hej på er! Kände att jag ville börja skriva här lite igen, typ dela med mig lite av min halvtråkiga vardag och lite sånt smått och gott.
 
Det har inte hänt något speciellt anmärkningsvärt sedan jag skrev här sist utan allt rullar på som vanligt tycker jag. 
Nu tänkte jag bara önska er en God jul. Hoppas att ni hade en mysig dag igår! 
 
 

RSS 2.0