Dagens klädsel

Gick runt såhär idag.
För övrigt, en riktig skit-måndag.. Kul med träning dock.

Härliga Göteborg

Själva grejen med min weekend i Göteborg var SM. Gick så fint för mig och alla andra tycker jag. Var nära en semifinal men de sket sig i slutet, hade behövt en vinst i sista matchen, men spelade lika.
Åt god cesarsallad på O'learys på lördagkvällen med min familj då vi hade åkt ut från SM.
Sedan blev de mys och melodifestivalen på hotellrummet.
Fina göteborg idag på morgonen.
Hann med en tripp på stan med min familj idag också.
Mamma och Pappa ♥

Adam Live

Sitter i soffan och kollar på Adam live. Idag gästar ju Kenza programmet och det kan jag ju inte missa. Fy satan va snygg hon är!

I'm strong enough to climb the highest tower

Godmorgon! ♥ När jag kollade ut från fönstret i morse blev jag så jävla glad. Näästan all snö är borta och det är så jäkla underbart, blev dock mindre glad när jag kände vilken sjuk huvudvärk jag har..
Har spenderat min morgon i soffan med Vecko Revyn och med Justin Biebers film Never Say Never i bakgrunden. Kan inte låta bli att le när jag ser den, han verkar vara så charmig och sen gör det inget att han är dödligt snygg också!

Nyrenoverat

Pappa har målat, bytt lister och golv, fint blire! Nu är det bara de sista listerna och gaderobsdörrarna kvar sen så är det klart.

LIVET ♥

image description
Hej! Hemma från en trevlig dag hos Emma. Åt brunch, skrattade och snackade skit. Underbar dag med mina fina vänner. Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt, har blivit förskyld igen, jävla skit..Vart tog mitt imunförsvar vägen?

2012-02-20

image description
Hej bloggen! Det är lov och jag är såå himla glad över det. Gud vilken underbar dag jag har haft!
Var ute och gick en låång härlig runda med Emma i ca 2 timmar och nu på kvällen har jag tränat med damerna, idag gick de verkligen bra och jag är himla nöjd med träningen idag. På fredag åker jag upp till Göteborg och spelar SM med 95orna, fint.

4 bilder

Fin kväll hos farmor och farfar igår, mys! Idag spelar jag min första utomhusmatch på detta året, träningsmatch mot Lörby, sitter fint en söndag som denna. Kram ♥

2012-02-18

Ska nu till världens bästa farmor och farfar efter en trevlig eftermiddag! ♥

Kors

Nytt armband

2012-02-16

Okej, i tisdags var de ju "alla hjärtans dag", enligt mig är den så sjukt överskattad, men när man kommer hem och de står tulpaner i en vas och en burk med hemgjorda kringlor på bordet då kan jag inte annat än att uppskatta denna kärleksfulla dag, tack farmor och farfar, fina är ni! ♥
Från världens bästaste farmor och farfar ♥

Fina underbara vänner <3

Bjuder på 3 glada bilder såhär på alla hjärtans dag. (tycker egentligen denna dagen är helt meningslös, känns som vilken tisdag som helst, hehe) Ha en fortsatt fin dag!


2012-02-13

Hej bloggen! Gud vilken rejält underbar dag jag har haft idag! Jag har varit ute exakt hela dagen i nytorpet med min härliga klass. Jag fruktar verkligen den dagen då vi kommer splittras från varandra.. Iallafall, dagen bjöd på isvaksbad för dom som var modiga nog annars bara var det allmänt chill, skridskor, pulka och så.
Det var länge sen jag kände att jag verkligen älskar min klass, så denna dagen var guldvärd.
Resten av dagen blir det träning och sen till solsta towers och käka med laget, fint ♥
Emma & jag, LIVET ♥
ååh, jag och min underbara filip, finaste vän! ♥
Älskade människor!
Tufft ändå att våga ta sig ner i det där iskalla vattnet!

En underbar dag!


Det här har växt i mig Åh, så länge nu

Ä L S K A R    L I V E T

Lite nytt

Hej bloggen! Idag har jag varit en runda på stan med mamma och min lillasyster. Köpte en tröja från Vero Moda och ett halsband + lite andra nödvändigheter. Lite senare ska jag till mörrum, trevligt! Sedan vidare på fest.
Imorgon är det ungdomsmässa som gäller, åh vilken fin helg! ♥
Kör på detta ikväll.

2012-02-10

Hej bloggen! Umgås med världens bästa Emma och Lina nu. Vi bakade semlor innan som blev väldans goda (gjorda på Anna Skippers recept) och nu ska vi bara mysa framför en film. Ser ut att bli en jävligt bra helg faktiskt.


Finaste ♥

Seg vecka, där av ingen uppdatering!
jag älskar dig så jävla mycket ♥

-


Sjuk

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sen, mamma ringde och sjukanmälde mig redan igår så de var bara till att stanna hemma. SM igår ju, första matchen mot tingsryd 11-2, andra mot kristianstad 4-1 och sista matchen mot böljan 1-0 vilket innebär att vi är vidare och ska upp och spela i Göteborg! Är nöjd med mig själv som fasen trots att jag spelade och var sjuk..
Nu sitter jag och äter världens bästa frukost: kokosgröt toppad med mandariner och grekisk yoghurt, vill aldrig att de ska ta slut haha!


2012-02-04

Hej! Jag har åkt på en jävla förskylning nu också plus att jag har ont i mina öron och kan inte andas, känns bra i och med att jag ska spela SM imorgon :( Sitter och pluggar lite om första världskriget och lite sånt, Ska iallafall sitta här ett tag till sen ska jag försöka ta de lugnt och bli nogorlunda pigg!


A smile is the prettiest make-up any girl could wear

Jag är så himla glad!

2012-02-01

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till skolan. Egentligen vill jag bara åka hem och gå i ide och typ vakna när de är sommar igen, såå jävla kallt. För övrigt är allt sjukt bra med mig om man bortser från att jag är en aning orolig inför biologiprovet imorgon då jag inte lyckas få in detta kapitlet i min hjärna.. Ha en fin dag <3


RSS 2.0