Dagens outfit

blus från vero moda

En fin kväll med familjen ♥

Underbaraste lillasyster & jag, blir vi inte mer lika varandra för varje år som går? ♥
Finaste föräldrarna
Åt musslor till förrätt, så sjukt länge sen sist.
Kroatiskt grillspett, underbart!

Thomas Sabo

Som sagt så fyller mamma år idag, jag pappa och min lillasyster gav henne ett halsband, Thomas Sabo idag. Det så jäkla fint. Är avundsjuk som fan på det.
Kedjan, mellansmycket och berlockerna kan man kombinera själv och det fanns jättemycket att välja mellan.
Från Göranssons guld & ur.

Dagens klädsel

stickad tröja - h&m /jeansväst- ginatricot

Idag fyller mamma 40 år!

Grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig ♥

40 minuters löpning

Hemma efter 40 minuters löpning, det gick jättebra! Blåste dock så jävla mycket att jag verkligen ville stanna men jag fortsatte, BRA MATILDA! Sitter i soffan nu och äter keso, hallon och valnötter, favorit efter träning.

Träna träna träna

Slänger på mina nya joggingskor och springer en runda.

2012-03-28

Hej! Dålig uppdatering, jag vet. Jag skyller på att våren är på väg. Är så jävla trött och har alltid ont i mitt huvud, vårtrötthet, lite tråkigt men jag lever med det. Orkar knappt med allt plugg, orkar inte gå på fotbollsträningarna så istället tränar jag själv, visst det är bra att jag tränar men fy på mig att jag hoppar över fotbollsträningar och istället ligger och sover.. Ikväll ska jag läsa vecko revyn och bara ta det lugnt.. har knappt kollat på fysiken vi har prov på imorgon..

Ginatricot

Beställde hem en jeansväst och ett par shorts från gina förra veckan och de kom nu på posten igår, satt som en smäck! Gina har verkligen jättefina shorts inne nu. De jag beställde satt som en smäck, fint de, längtar till jag kan börja använda dem!
Jeansväst 199kr
¨
Shorts 299kr

Fredagen 23/3

Underbara underbara väder! Det är nu man mår bra i själen när solen skiner, att vakna till fågelsång.. Slippa det gråa och trista vädret är så gudomligt skönt.
Vaknade bredvid min fina idag efter en ok kväll hos Michelle igår. Var i stan en runda med mamma och Hanna, köpte äntligen ett par nya löparskor har även suttit ute lite i det fina vädret och nu ligger jag inne på soffan, nyvaken med bankande huvudvärk. Tur att det bara är fredag!

Trerättersmiddag: 2012-03-16

Hade trerätters hos Lina igår kväll, så jäkla mumsigt. Vi körde på liiite mer avancerat än vad vi brukar iallafall, oftast blir det ju något enkelt när det gäller oss. Dessa tre rätterna var jävligt goda i vilket fall.
Räkcocktail
Linas mammas förslag, bra val tycker jag. Smarrigt, smarrigt.
En grillad köttbit, klyftpotatis, sallad och Tzatsiki
Så jävla nice med en grillad köttbit nu när de går mot vår. För övrigt stod jag för de underbara klyftpotatisarna, gick lite på känn, men bra blev dom.
Mörk och vit chokladmousse
Detta var den godaste efterrätten jag har ätit på sjukt länge, tro mig.. Jag var i himmelriket.
(Recept kommer)

En riktigt lyckad kväll

Hej! Kom hem från Lina för en stund sedan. Idag har jag, Emma, Ottilia och Lina haft det riktigt trevligt, mycket skratt och god mat. Känns som om det var länge sen vi gjorde något så det var riktigt skönt att ses igen. Men som alltid är det jag som somnar när klockan börjar närma sig 12 så körde hem strax efter lite sömn, hehe that is life.

Testade något nytt

Testade något nytt nu innan träning, blev hallonkvargkaka. Helt okej för mig som har besämt mig för att vara lite hälsosammare men alltid är sugen på något sött. Det dämpade suget lite iallafall.

Välkommen hem till mig


VÅR ♥

Fin onsdag och jävligt underbart väder, blir så himla glad nu när det är ljust och så ute. Idag har jag varit med Victor och nu har jag precis varit ute och gått med mamma och pappa. Ska avsluta kvällen med att dricka en kopp te och läsa ELLE.

2012-03-12

Underbart väder ute, ska ut i solen nu sedan in till staden och kolla på musikal.
Ha en fortsatt fin måndag! ♥
idag har jag gått runt i detta

Underbara söndag

Hej bloggen! Underbara söndag, idag har jag suttit ute i solen och läst, målat och bakat kanelbullar. Denna dagen blir bara bättre och bättre för snart kommer Victor hit, mys. Med mig är allt jättebra, livet leker just nu.

Efter mycket om och men..

Nu har jag blivit ett med en piercing. Tjusigt tjusigt!

2012-03-09

Hej bloggen! Mycket trevlig vecka har det varit faktiskt, har hunnit med att pierca mig i naveln och träffa Jim i tisdags och idag och i Onsdags har jag varit med Victor, så har inte haft ork eller lust att skirva någonting.
Ikväll blir med mys med mamma framför Tvn ♥ Men först en dusch.

Kan man mer än älska?

bild från turkiet 2011, SAKNAR

Lycka


Underbara väder

Godmorgon! Jajamen, som ni kanske förstår så har jag inte haft tid att skriva så mycket denna veckan, har verkligen inte orkat. Åh, idag är det klarblå himmel.. Det går verkligen mot ljusare tider. Ska snart ut och njuta av det fina vädret. Senare ska jag träffa Victor ♥

RSS 2.0