KROATIEN 2012!

Hello guys! Idag sticker jag och min familj till kroatien. Har ett par sköna veckor framför mig. Vi hörs när vi hörs, men håll utkik, kommer säkerligen uppdatera er om vad jag gör för härliga grejer.. HEHE. ses.

Sommarlov

Hade fullt upp igår, först skolavslutning i kyrkan, fika i församlingshemmet och massa hejdåkramar och massvis med tårar, så jäkla tungt var det. Att säga hejdå till lärare och klasskamrater efter tre underbara år var bland de värsta jag gjort. Efter det så åt jag och mina fina vänner på rökeriet, gott som fan som vanligt..
Sedan vidare hem till farmor och farfar för lite jordgubbar oså. På kvällen vare fest med mina mates och kvällen blev så jäkla rolig (eller vad säger du ottilia? ;))

Skolavslutning 2012

Snart drar vi i väg till kyrkan. Jag är skit nervös.. Har redan gråtit lite haha..

Kusinen har tagit studenten!

Hej bloggen! Sista dagen på norrevång skolan idag.. Lite delade meningar om vad jag tycker. Samtidigt som att det ska bli jävligt skönt att slippa en del störiga människor från klassen så är det samtidigt lite tråkigt att lämna klassen efter som att dom flesta kommer väldigt bra överens.

Idag har min kusin tagit studenten. Åh så fint! ♥ Stort grattis robin, önskar dig all lycka till i framtiden. Önskar detsamma till dig Elin!


Style By Tyra


Avslutningsmiddag

världens bästa ♥
Jag och mina favoriter!
Frida Minna Michelle
Yrsa Linnea Johanna
hjärtat ♥
Jag & världens bästa vän ♥
Fina tjejer!
Mina små hjärtan!
Stiliga pojkar!

Helg

Mysfika efter en promenad med ottilia
Chill i solen

Lite nytt

Lite nytt de senaste dagarna.

2012-06-06

Hej! Fy satan vilken dryg dag detta har varit.. Har typ legat i sängen, sen soffan, sen sängen igen.. Övningskört, handlat och städat, kul. Nu på kvällen har iaf jag varit ute och gått en runda med Ottilia, snackat lite oså, mysigt!
Nu är det bara 11 dagar tills vi åker så det är snart dags att tänka på vad man ska packa med sig ju!

Pink


Two pictures

Helg ♥

Utklädningsdag

Idag hade vi nior avslutningsfotografering som ni ser på bilderna. Ganska svårt att vara seriös på lektionerna oså kände jag haha.. Men nu har iaf jag gjort klart alla mina nationella prov, sjukt lycklig nu.
Min klass ♥
Adam & Robert
Emma & Jag
Ted, Robert jag & Adam
Mariam
Ida Emmie & Frida
Vi ♥
Johan Alle Simson Emil
Robert Ted & Emma

RSS 2.0