-


2012-01-29

Sitter i min säng och försöker plugga lite biologi och spanska utan några bättre resultat. Ska stänga ner datorn och be min syrra ta min mobil och inte ge den till mig förens jag är klar så kanske de går bättre. Det blir en lugn söndag idag, först lite plugg, träffa Robin och sen träna med mamma ♥

Run the world girls

Godmorgon! Ojoj vilken fantastiskt rolig kväll jag hade igår hos Alicia. Dans och trevligt sällskap, riktigt lyckat enligt mig. Min helg har varit sjukt bra tycker jag så nästa helg blir det en ''lugn'' helg. Ska hjälpa till på ett läger i södra hoka på fredagen en liten stund, på lördagen blir de träning och bara chill och på söndag bär det av till falkenberg för att spela SM.. Gissa om jag är nervös redan nu..

2012-01-28

Hej bloggen! Lördag idag, jag tycker det är för jävla härligt. Var inne i stan med pappa och lillsissan innan idag och köpte golv (äntligen!!) och åt lunch. Träning efter det sen. Ikväll är de fest som gäller, jag hoppas i allafall på en grymt trevlig kväll!


Mina tre stjärnor ♥

jag älskar er ♥

Träning är det som gäller nu och framåt

Nu ska jag bli i godare form, vända allt negativt till positivt, träna och ha kul med mitt lag, jag har bestämt mig. Nu kör jag!
Måndag: Målvaktsträning Tisdag: Egenträning Onsdag: Fotbollsträning
Torsdag: Yoga Fredag: Fotbollsträning Lördag: Fotbollsträning Söndag: Vila

Britney Spears: Radiance

Ny doft till parfymsamlingen, jag älskar den!

2012-01-26

Riktigt länge sen jag skrev här ser jag.. Men de händer så mycket just nu att jag knappt hinner att koppla av. Prov i litteratur imorgon (vem vill veta vem august strindberg är? han dog för 100 år sedan, jag bryr mig iallafall inte) Denna veckan har jag varit så slö och trött i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta mig till! Har knappt orkat slå upp skolböckerna när jag kommit hem, utan har sovit gaanska mycket då jag borde ha pluggat.. Men jag får göra mitt bästa. 3 prov kvar sedan är de sportlov.

Om det innebär att du och jag aldrig möter morgondan lalalala

Hej bloggen! Jag tar absolut tillbaka det jag skrev förra söndagen.. Att jag älskar söndagar och att man inte behöver göra någonting.. HAHA.. dummaste jag hört ju. Jag har hunnit med att träna någon timme, precis duschat, ska snart på utbildning kl. 14, måste hinna käka också och sen ska jag till min kusin som fyllt år OCH så ska jag hinna med kemiläxan och plugga lite svenska. Det var typ hälften av allt jag verkligen planerat idag.. För övrigt var det en jättetrevlig kväll igår med ett gäng goa tjejer, senare ramlade det in några till. Lyckad kväll!
är det uppenbart för dig? det känns så uppenbart för mig

2012-01-21

Hej bloggen! Kom precis från träningen. Idag gick det riktigt bra och roligt var det också. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta de lite lugnt. Vi får se vad som händer senare ikväll.
Igår kom Lina och Ottilia hem till mig, tog det lugnt och åt lite fruktsallad.

+++

Fredag, träning snart sen ska jag umgås med mina fina ♥
Go låt! Tröjan du hatar - Norlie & Kkv

2012-01-19

Hej bloggen! 4 vuxen poäng idag dåra. Lagade en god soppa efter skolan, städade, bäddade rent i min säng samt så har jag precis kommit hem från yogan! Bra dag, trots allt. Nu återstår endast liite plugg och sen ska jag mysa ner mig under täcket.
Idag var det som sagt jag som stod för maten, jag gjorde en kräftsoppa som jag fick receptet på av Lina. Tycker den är så jäkla god!

Tack finaste sissan! ♥

Fick ett par fina örhängen av min lillasyster idag, tack snuttan ♥

2012-01-17

Träning och middag med mina fina vänner. Bra tisdag! ♥

Before I die, I will..

Detta plus så mycket annat hade jag velat göra innan jag dör, det finns såå mycket mer om man tänker efter, så mycket man vill uppleva, göra och se. Synd att inte dygnet hade några timmar till!

2012-01-15

Hejsan! Jag älskar verkligen söndagar, nästan mer än vad jag älskar fredagar typ.
Söndagar är ju en sån dag som man inte behöver göra någonting på, man kan bara vara hemma, glo in i en vägg och lyssna på musik i flera timmar, gå en låång skön runda och bara ta de lugnt, de är ju lite annat som lockar på fredagar och lördagar ju.
Så idag har jag gått en lång runda med mamma och pappa i nytorpet och tagit det lugnt hela dagen.

Britney Spears: Fantasy

Fick denna goda parfymen av mamma, pappa och min lillasyster, lätt en av mina favoriter ♥
Doft: Kiwi, jasmin, vit choklad, orkidé och mysk.

Gårdagen i bilder

Currykyckling m. jordnötter och ris. Me gusta..
Chokladkaka
Daddy, daddy cool ♥
Min kusin och jag, humöret på topp iallafall.
Mamma och jag ♥
Mormor & morfar!
Farmor kom själv igår, farfar är nämligen sjuk.. Dags och bli frisk nu farfar ♥
Cilla Emma Alle & Farmor
Albin Oscar Sis Pappa Susanne Anna & farmor

Kvällens klädsel

Nu är jag redo för lite kalas med mina släktingar, fint de ♥

2012-01-14

Hejsan! Sitter i min säng nyduschad och ska snart börja göra mig igjordning. Vid 6 kommer mina släktingar och firar mig lite, trevligt de.
Idag var jag inne i stan med ottilia, fikade och köpte äntligen ett par nya svarta jeans, behövdes verkligen för mina andra var så sjukt fula och urtvättade.. Hörs senare!

Dagens


Berlockarmband

Detta armbandet är en av de fina sakerna jag gick av min familj idag, det kommer nog pryda min handled varje dag tror jag. Älskar den söta berlocken också! Tack så mycket ♥ 

Dagens klädsel


Tröja-Zara / Jeans-Cubus

2012-01-11

Hejsan bloggen! Idag fyller jag som sagt 16 år så mina bästa vänner har varit här och käkat lite mat och så. Tack så mycket för den "fina/bra/efterlängtade" presenten, haha ni är så goa.
För övrigt har de varit en bra och lugn födelsedag och på lördag kommer mina släktingar och fira mig, fint de.
Ska få undan några läxor snart och sedan lägga mig i min säng och läsa en stund.

My sweet sixteen

Idag är det min födelsedag så jag slängde ihop ett collage med några gamla bilder.
1996-01-11
Idag är jag 16 år. Tiden går så otroligt fort när man har roligt.
Tack alla ni som är i min närhet, utan er hade jag inte varit den jag är idag, ni är guldvärda ♥

2012-01-10

Hej bloggen! Har precis kommit hem från världens bästa farmor och farfar. Var där och käkade. De brukar vi alltid göra på min födelsedag men dom skulle tyvärr i väg imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det nog dags att sova.

MAKE UP STORE

Från Make Up Store

2012-01-09

Hej! Kom precis hem från träningen, skönt att vara i gång ingen tycker jag. Idag har de inte alls hänt mycket, städat lite på rummet, laddat ner massor musik o sånt där..
Imorgon börjar skolan också, lovet har gått alldeles för snabbt men ändå känns det som att jag inte har varit i skolan på evigheter. Bara en termin kvar på norrevång, jäkligt skönt med ändå inte, lite sorligt faksitkst. Hörs senare!
Hoppas snön försvinner lika snabbt som den kom..

Mina fina vänner ♥

Sitter i min säng efter några timmar med mina fina vänner ♥ Om ca en timme ska jag, Ottilia och Lina ut o gå en runda hade vi tänkt oss. Hörs imorgon!

2012-01-08

Hej bloggen! Var ganska så upptagen igår. Först och främst spelade jag fotboll, DM. Kom iallafall tvåa och jag tycker vi var rättså duktiga och visade att vi ville. Resten av dagen var jag hos mitt hjärta. Så man kan säga att min dag var väldigt lyckad trots att vi föll på mållinjen. Idag ska jag visa mina talanger på skirdskor med världens bästa vänner. Kommer säkerligen inte hem oskadd.
Den dagen vi skiljs åt kommer mitt leende aldrig vara detsamma igen, kärlek till er

du var solskenet, jag var ensam

tack för att du sätter ord på allt det där sorgsna och allt det där underbara ♥

Stan med mamma och syster

Hejsan! Kom precis hem från stan. Fick med mig lite smycken hem och även en present till pappa, för att vi tycker om honom så mycket, jag älskar att få presenter helt utan att man har förväntat sig det.Så hoppas han blir glad. Snart ska jag iväg och träna och ikväll blir de film med min lillasyster ♥

Golden

Nytt lack

2012-01-04

Hej bloggen! Har precis plockat ner mina tomtar osv som har stått på mitt rum, ska käka nu sedan kommer mina finisar ♥ Var hos doktorn idag men han var helt efterbliven och sa att jag skulle sluta ta mina mediciner, han vill nog att jag ska dö, korkade gubbe.. I vilket fall tror jag att jag kommer bli sjuk, kallsvettas och är allmänt trött i kroppen, ett under om jag klarar mig från förskylning tycker jag, dock skönt o slippa det.

Nya skor

Köpte nya skor när jag var i Kristianstad i fredags.

2012-01-03

God morgon! Ska snart ta bussen in till stan med Ottilia och Anna, vi ska käka lunch och lite så. Stannar väl antagligen i stan för jag ska typ på sån grej så att jag kan övningsköra med mamma och pappa senare detta året. (håll er inne när jag kommer ut på vägarna)
Idag ser jag verkligen förjävlig ut, ser ut som ett troll i håret och de går inte att göra någonting åt det och jag fastnar verkligen inte på bild. vilket resulterade till att jag laddade upp två andra bilder i stället...

If love is great, and there are no greater things, then what I feel for you must be the greatest.


Nyårsafton 2011/2012

Hade en fantastisk kväll/natt igår. Mitt år hade varken kunnat sluta eller börja bättre. Firade in det nya året med mina allra bästa tjejer och spenderade de första timmarna på 2012 med min fina Robin, de blir inte bättre än så ♥ Känner på mig att år 2012 kommer bli kalasbra år.
Var först och käkade hemma hos Anna med några fina vänner.
Drog in till stan för lite fest.
Anna Lina Lina Jag & Elin
Ottilia & Lina lyckliga och glada vid tolvslaget.

Lina Jag & Felicia, snygga som få...

Nikola William Jag & Lowa
Haha hälften av mina bilder består av mig och mina jävla pussmunnar.

Jag & Hanna vid tolvslaget, så jäkla go är hon.

Finaste Anna & Jag

Snygga tjejer, Emma & Anna

Anna Jag & Lina, mys ♥

Gårdagens outfit

Hej bloggen! Har precis varit ute och gått en låång skön runda med emma och anna, skönt o få liite frisk luft när man mår som man mår. Hade iaf en trevligt kväll igår, bilder kommer sen. Nu ska jag hoppa in i duschen.

MITT 2011

GOTT NYTT ÅR!
jag har gjort ett tidsinställt inlägg till er för att sammanfatta mitt år 2011 med lite höjdpunkter.
Januari: Fyllde 15 Februari: Mitt umgänge då. Kristanstad arena cup, guld.
Mars: Goda tider med linnea yrsa johanna. Samt annat umänge.
April: Min första Håkan Hellström konsert Maj: Anna Ottilia & Jag vid konfirmationen ♥
Juni: Här hände det många roliga saker, var i turkiet 2 veckor och så var jag på elitläger
i halmstad samt umgicks med härliga vänner.
Juli: GOTHIA CUP, lätt årets höjdpunkt. Massa fotboll men träffade även en vän som jag fortfarande snackar med. Var även i danmark med släkten.
Augusti: Håkan Hellström för andra gången, bästa jag sett och hört. Började även umgås mer och
mer med emma lina felicia (&ottilia)
De är nu mina allra bästa vänner som betyder allt
September & Oktober: Fina stunder med dom bästa varje helg ♥
November: Myskvällar med mina finisar December: Julbak med tjejerna & göteborg med familjen ♥

RSS 2.0